Prefabrik Ev

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Yağmur dere olukları zamanla yaprak, tos gibi etkenlerle dolabilir. Derelerin sağlıklı çalışması için bunların temizliği belirli yıl aralıklarında yapılabilir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması prefabrik ev gerekmektedir.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve prefabrik ev fiyatları konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacak tek katlı prefabrik evler, kolay kurulumu, sağlam montajı, kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra Villa

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı prefabrik ev tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik prefabrik ev fiyatları villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı prefabrik ev modelleri kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page